Digitalna orodja

Digitalna orodja

Siemens izdelki za industrijo

Siemens izdelki za industrijo

Siemens izdelki za industrijo veljajo za najboljše rešitve na tem področju. S pomočjo njihovih rešitev in opreme lahko prvovrstno poskrbite za delno ali celovito avtomatizacijo proizvodnje. Gre namreč za eno od vodilnih podjetij na tem področju, ki skrbi za to, da se avtomatizacija vedno bolj razvija in postaja vedno bolj razširjena v vseh panogah. Pri tem nenehno vlagajo tudi v tehnološki razvoj in se trudijo izdelati opremo, ki bi čim bolj ustrezala potrebam strank. 

Continue Reading

Koliko stane avtomatizacija objektov Siemens?

Avtomatizacija objektov Siemens pri zasebnih objektih, kot so na primer hiše, omogoča veliko večjo stopnjo udobja bivanja, kar je eden od glavnih razlogov, da se lastniki odločajo zanjo. Hkrati pa je s tako imenovanimi pametnimi hišami možno tudi optimizirati porabo energije za različne procese, kot so ogrevanje, hlajenje, zračenje, osvetljevanje in podobno. Ravno zaradi tega se za to odloča tudi ogromno podjetij, ki na tak način poskrbijo, da njihove poslovne stavbe ali proizvodni obrati postanejo bolj energetsko varčni, s čimer se znižajo stroški njihove uporabe in upravljanja. 

Continue Reading

3D tisk omogoča enostavno izdelavo izdelkov

3D tisk omogoča enostavno izdelavo izdelkov

Še pred leti skorajda nihče ni vedel, kaj je to 3D tisk, danes pa se ta uporablja skorajda povsod oziroma na res številnih področjih. V prihodnosti se bo njegova uporaba zagotovo še povečala, saj gre za tehnologijo, s pomočjo katere je mogoče na relativno enostaven način izdelati različne izdelke. Še posebej pa se dobro obnese pri izdelavi modelov izdelkov ali maket, saj omogoča, da do njih pridemo zelo hitro in brez prevelikih stroškov.

Kako do modela izdelka?

Če bi radi izdelali določen izdelek oziroma razmišljate o njegovi proizvodnji ali prodaji, je pametno najprej izdelati njegov testni model oziroma maketo. Tako boste videli, kako tak izdelek res izgleda, kako funkcionira, si lažje predstavljali njegovo velikost in vse ostale lastnosti. Testni model boste tako lahko tudi testirali, kar je pred redno proizvodnjo ali naročilom izdelave večjega števila takšnih izdelkov vsekakor zelo pomembno. V primeru, da bi želeli imeti model izdelka, preden ga spravite v proizvodnjo, se vam splača poslužiti tehnologije, ki ji pravimo 3D tisk. Z njeno pomočjo namreč lahko najhitreje in najceneje dosežete to, kar potrebujte, ter poskrbite za:

  • hitro izdelavo modela, ki bo videti zelo podobno kot vaš končni proizvod,
  • testiranje modela pred proizvodnjo,
  • preprečevanje možnosti napak pri proizvodnji modela.
3d printanje
3D tisk – 3D Tovarna

Continue Reading