Marketing

Marketing

Google ADS oglaševanje za več obiska

Več obiska pa pomeni večjo možnost, da se kakšen od obiskovalcev odloči za vašo storitev ali nakup vašega izdelka oziroma sodelovanje z vami. Ali Google ADS oglaševanje res prinese več obiska na spletno stran? Zagotovo! Zakaj potem ne bi poskusili z metodo, ki zagotovo deluje in lahko na enostaven način poveča obisk na vaši strani tako, da jo bodo obiskali tisti, ki jih njena vsebina tudi zares zanima?

Continue Reading

Pisanje besedil za splet

Kaj vse vključuje pisanje besedil za splet? Obsega pripravo vsebine za spletne strani, pripravo blogov in različnih člankov, objav na družbenih omrežjih, opisov za spletne trgovine in različnih drugih vrst besedil. pri čemer pa je zelo pomembno, da so vse te vsebine – ne glede na to, kako raznolike so – prilagojene za splet. Slednji namreč zahteva nekoliko drugačen način pisanja in strukturiranja besedil, saj morajo biti ta nekoliko drugačna kot tista, ki niso objavljena na spletu.

pisanje besedil za splet

Continue Reading

Oglaševanje na spletu je zelo pomembno

Oglaševanje na spletu je zelo pomembno

Zakaj je oglaševanje na spletu tako zelo pomembno? Zakaj se o njem toliko govori in kako uspešno je? Vsak, ki se ukvarja s kakršnim koli poslom, ve, da so najtežji začetki, ko stranke ponudnika še ne poznajo. Zato je treba vlagati v prepoznavnost in se truditi za to, da si naredimo čim več reklame. Ker pa danes ljudje veliko časa preživijo na internetu, je pomembno, da za reklamo poskrbimo tudi tam. Poleg tega pa ima to še veliko drugih prednosti, ki vam jih predstavljamo v članku.

spletno oglaševanje
https://vendi.digital/spletno-oglasevanje/

Sodobni marketing se je v veliki meri preselil na splet

V današnjem času se veliko bolj splača vlagati v oglaševanje na spletu kot pa v oglaševanje v tiskanih medijih. Slednje namreč bere vedno manj ljudi, zato bo tudi vaš oglas videla le peščica uporabnikov. Poleg tega pa z oglasom v dnevnem časopisju nagovarjate široko množico ljudi, med katerimi je le nekaj tistih, ki jih produkt, ki ga reklamirate, tudi res zanima.

Continue Reading