Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Kakšni so razlogi za prenovo spletne strani?

Kakšni so razlogi za prenovo spletne strani?

To, da vsako podjetje potrebuje spletno stran, vemo že vsi, vendar pa nikakor ni vseeno, kakšna je ta. Če je ta zelo zastarela, na njej ni aktualnih informacij ali ima predpotopen dizajn, podjetju ne dela nobene usluge, zato jo je treba prenoviti. Razlogi za prenovo spletne strani se lahko skrivajo tudi v tem, da podjetje razširi svojo dejavnost, se usmeri na druge trge ali želi preizkusiti drug marketinški pristop. Največkrat pa se podjetja za prenovo odločijo zato, ker njihova stran ne ustreza več sodobnim tehničnim standardom.

Potrebujete novo internetno stran?

Splet se zelo hitro spreminja in enako velja za sodobne trende na tem področju. V nekaj letih so zato strani postale veliko bolj izpopolnjene tako iz tehničnega kot oblikovalskega vidika. Prav zaradi tega je zelo pomembno, da je takšna tudi vaša internetna stran. Če ne ustreza tem standardom, jo je treba prenoviti.

Continue Reading

Izdelava internet strani – za kaj vse je potrebno poskrbeti

Spletna stran predstavlja vašo spletno predstavitev. Posledično mora biti izdelava internet strani vrhunska. To pomeni, da je potrebno poskrbeti za dovršeno oblikovanje strani, hitro nalaganje, odlično uporabniško izkušnjo, ne nazadnje tudi za primerno vsebinsko predstavitev.

V prvi vrsti je najpomembneje, da izdelava internet strani izhaja iz poslovnih ciljev določenega podjetja. Ravno zato je potrebno že v procesu načrtovanja spletne strani temeljito definirati, kako se bodo takšni cilji najbolj učinkovito dosegali. Strokovnjaki, ki pomagajo pri izdelovanju spletnih strani, pa morajo opredeliti, ali je za naročnika najustreznejša izdelava predstavitvene spletne strani ali posamezne pristajalne.

izdelava spletne strani

Continue Reading

Izdelava spletnih strani in oblikovanje

Izdelava spletnih strani in oblikovanje

Vas zanima izdelava spletnih strani in oblikovanje? Bi potrebovali novo stran ali spletno trgovino? Začenjate s pisanjem bloga ali pa bi radi začeli z določeno dejavnostjo in jo predstavili tudi na internetu? Želite imeti čim bolje narejeno stran oziroma si na spletu želite zgraditi uspešen posel? Pri vsem tem vam lahko pomaga podjetje Vendi.digital.

Vse na enem mestu

Ko nekdo želi novo internetno stran, razmišlja o njenem programiranju, strukturi, oblikovanju in vsebini. Izdelava spletnih strani mora vsekakor vsebovati vse to, zato je pametno izbrati ponudnika, ki vse to omogoča. A v resnici je za dobro narejeno stran potrebno še več kot to – nujna je recimo tudi SEO optimizacija, prav tako pa se ob izdelavi strani velikokrat pokaže, da je treba izdelati tudi nov logotip, urediti še kaj, poskrbeti za oglaševanje na Facebooku in Googlu ter še kaj.

Continue Reading