Physio Medical je podjetje, ki že več kot 10 let deluje na področju nudenja tečajev in izobraževanj s področja fizioterapije. Fizioterapija je področje, s katerim se strokovno ukvarjajo že vrsto let, v katerih so si nabrali vrsto izkušenj in ogromno znanja. To znanje nenehno predajajo naprej novim generacijam fizioterapevtom, ki se izobražujejo pri njih.

Več kot le ponudnik tečajev

Physio Medical ni le zelo cenjen ponudnik tečajev na področju fizioterapije in sorodnih dejavnosti, temveč pravi center za krepitev zdravja celotne populacije – udeleženci njihovih tečajev namreč skrbijo za ohranjanje zdravja in vitalnosti družbe z različnimi celostnimi pristopi, ki se jih naučijo na izobraževanjih. Prav tako pa podjetje v spletni trgovini nudi tudi vrhunske izdelke, ki se uporabljajo pri fizioterapiji – masažne mize, anatomske modele, kineziološke trakove, masažna olja in še marsikaj drugega.

Tečaji in učne delavnice za fizioterapevte

Glavna dejavnost podjetja Physio Medical je ponujanje izredno kakovostnih tečajev, ki so namenjeni strokovnemu usposabljanju fizioterapevtov in izboljševanju njihovega znanja ter kompetenc. Na tečajih se lahko fizioterapevti naučijo različnih metod, s katerimi nadgradijo svoje delo in dosežejo še boljše rezultate terapevtske obravnave. S tem namenom podjetje Physio Medical nudi najrazličnejše tečaje, izobraževanja in učne delavnice za fizioterapevte, ki jih kot učitelji vodijo izkušeni strokovnjaki s tega področja. Med tečaji, ki so na voljo pri njih, so:

 • manipulacije fascije po metodi Stecco (1. modul in 2. modul),
 • kineziotaping oziroma uporaba kinezioloških trakov v fizioterapiji,
 • bandažiranje,
 • medical flossing terapija.

Spletna trgovina z dodatno ponudbo

Physio Medical pa vsem, ki se ukvarjajo s fizioterapijo ali se s tem področjem šele želijo začeti ukvarjati, poleg različnih tečajev in izobraževanj nudi tudi spletno ponudbo kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni tako učenju in izboljševanju znanja kot tudi uporabi pri fizioterapevtskih terapijah. Tako so vam v Physio Medical spletni trgovini na voljo:

 • realistični in visokokakovostni anatomski modeli, ki so namenjeni izobraževanju in boljšemu razumevanja sestave in delovanja človeškega telesa,
 • masažne mize za nakup ali najem, na voljo pa so tudi rabljeni modeli,
 • kakovostna masažna olja s čudovitimi vonji in terapevtskimi lastnostmi,
 • kineziološki trakovi za uporabo pri rehabilitaciji po poškodbah,
 • različni masažni pripomočki za doseganje večje higiene v masažnem ali kozmetičnem salonu, fizioterapevtski ambulanti ipd. (staničevina, brisače, prevleke za masažno mizo, razkužilni robčki in tako dalje),
 • hidravlični stoli z vrtljivimi kolesci, ki se uporabljajo pri obravnavi klientov pri fizioterapiji, kozmetični dejavnosti, masaži in podobno,
 • različni plakati z nazornim slikovnim prikazom anatomije človeškega telesa oziroma njegovih posameznih delov, kot so hrbtenica, limfni sistem, sestava stopala …,
 • strokovno gradivo za fizioterapevte ipd., kot so specializirane publikacije, knjige, revije, konferenčni zborniki in drugi relevantni viri.

V primeru, da kakšnega fizioterapevtskega pripomočka, ki ga potrebujete, v njihovi spletni ponudbi ne morete najti, pa jih lahko vedno kontaktirate in potrudili se vam ga bodo dobaviti. Trudijo se namreč za to, da svojim strankam zagotovijo vse izdelke, ki jih te potrebujejo pri svojem delu. Pri tem pa zelo veliko dajo tudi na kakovost, zato boste v njihovi ponudbi našli zgolj kakovostne izdelke. Physio Medical tako na enem mestu ponuja tako tečaje kot različne izdelke za fizioterapevte premium kakovosti.